SL
SL EN HR

Dobro je vedeti

Bodite originalni s pomočjo tehnologije predtesta

Sodobni kupci so previdni pri nakupu hrane. Seznanjeni so s tveganji, ki jih prinaša uživanje hrane sumljivega porekla. Izogibajo se izdelkom s konzervansi in dodatki za izboljšanje senzoričnih lastnosti. Pekarne, ki želijo svojim kupcem ponuditi kakovostne in zdrave izdelke, ponovno ...

Preberite več

MONSUN tehnologija peke

MONSUN je veter, ki v poletnih mesecih piha z morja in celini prinaša vlažen zrak ter padavine, v zimskem času pa obrne smer. Alois Paul Lindner, ustanovitelj tovarne Debag, je leta 1936 pri konstruiranju nove peči, razvil energetsko varčen in za tiste čase revolucionaren način ...

Preberite več

Wachtel ICT - Infrared Ceramic Technology

Tehnologija peke z uporabo keramičnih oblog in infrardečega sevanja. Uporaba ICT tehnologije peke v etažnih pekarskih pečeh bistveno izboljša učinkovitost peke, ugodno vpliva na kakovost izdelkov ter zmanjša porabo energije. Električni grelci in notranje površine etažnih pekarskih ...

Preberite več

Naprave za hlajenje, mešanje in doziranje vode

Pomemben faktor kakovosti izdelkov v pekarski in slaščičarski proizvodnji. Naprave za doziranje vode, ali tako imenovani dozatorji vode, omogočajo enostaven in higiensko varen način dodajanja vode v zames, direktno iz vodovodne napeljave. V proizvodnji različnih pekarskih in ...

Preberite več

ENERGY MANAGER & ECO MULTI STEAM

Napredni tehnologiji za nadzor in upravljanje stroškov Peka pekarskih izdelkov je s stališča porabe energije, izrazito potraten proces. Le približno 25% vložene energije se dejansko porabi za peko izdelkov v peči, preostalih 75% energije pa praktično odvedemo skozi dimnike v ...

Preberite več
1 2