HR
SL EN HR

Politika privatnosti

U tvrtki Uršič d.o.o. poštujemo  vašu privatnost i sukladno s važećim propisima (RS ZVOP-2, UL RS br. 94/07 i EU GDPR), na našoj web stranici www.ursic.si  provodimo sve aktivnosti za zaštitu i etičko postupanje  s vašim osobnim podacima.

Značenje pojmova

Vlasnik i operator web stranicama www.ursic.si, je tvrtka Ursić d.o.o. U ovom se tekstu pojavljuje nekoliko puta u prvom licu množine (mi, nas, naši …).

Posjetitelj ili korisnik web stranice www.ursic.si,  je svaka osoba koja posjeti našu web stranicu. U tekstu posjetitelju više puta obraća se u drugom licu množine (vi, vaše,..)

Koje podatke prikupljamo?

Kada ispunite formular za kontakt, u sistem unosite svoje ime, (e-adresu) i telefonski broj, ukratko, podatke za  moguću daljnju komunikaciju

U koju svrhu prikupljamo vaše podatke?

Vaše podatke na web straniciwww.ursic.si prikupljamo za potrebe poslovanja i edukacije:

Ako ispunite formular za kontakt u svrhu poslovne suradnje, slažete se , da u svrhu daljnje komunikacije vaše osobne podatke pohranjujemo u našu bazu podataka, na temelju legitimnog interesa tvrtke. U ovom slučaju obrađujemo i pohranjujemo vaše podatke u svrhu daljnje suradnje i direktnog marketinga. Komunikacija u ovom slučaju je individualna, što znači da niste automatski uključeni u bilo koji popis e-poruka (osim ako se na nju pretplatite  privatno).

Ako se na naše e-poruke  pretplatite privatno, dopuštate nam,  da vam povremeno šaljemo naše  e-poruke (e-newslettera).  Vaše podatke prikupljamo na temelju vašeg izričitog pristanka, u skladu sa smjernicama Europske GDPR direktive, kako bismo mogli:

  • Prilagoditi  vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici i pružiti vam sadržaj koji vas najviše zanima.
  • Poboljšati iskustvo na našoj web stranici.
  • Vas kontaktirati.

Pretplatu na e-poruke, možete  u bilo kojem trenutku otkazati.

Razdoblje čuvanja osobnih podataka

Navedeni osobni podaci pohranjivat će se i koristiti samo onoliko dugo koliko je potrebno za postizanje svrhe zbog koje su obrađeni. Nakon ispunjenja svrhe obrade vaše osobne podatke ćemo  izbrisati ili blokirati dostup do njih.

Možete također zatražiti da prestanemo koristiti vaše osobne podatke u svrhe izravnog marketinga. U tom slučaju,  u roku od 15 dana ćemo spriječiti upotrebu vaših podataka i o tome vas obavijestiti.

Kako štitimo vaše osobne podatke?

Uvijek pružamo samo sadržaj i informacije. Nikada ne tražimo brojeve kreditnih kartica ili druge podatke koje bi internetni kriminalci mogli zloupotrijebiti.

Web stranica www.ursic.si hostirana je na sigurnom web serveru i podliježe redovitim sigurnosnim provjerama (skeniranje zlonamjernog softvera).

Vaše osobne podatke koristimo isključivo u gore opisane svrhe i ne stavljamo ih na tržište niti ih prosljeđujemo trećim stranama.

U iznimnim slučajevima, u skladu sa zakonom, možemo pružiti vaše osobne podatke državnim i sigurnosnim tijelima, ukoliko podnose službeni zahtjev za davanje osobnih podataka.

Kolačići

Kada prvi put posjetite našu web stranicu, tražimo vaše dopuštenje za instaliranje kolačića koji omogućuju normalan rad web stranice www.ursic.si.

Također možete uskratiti dopuštenje ili isključiti sve kolačiće u svom web pregledniku. U tom slučaju može se dogoditi da vaše iskustvo na web stranici www.ursic.si bude djelomično ograničeno.

Kolačiće koristimo za:

analizu posjeta web stranici www.ursic.si, na temelju prikupljenih statističkih podataka i analize ponašanja (web analitika). Ovi su podaci anonimni i ne sadrže vaše osobne podatke.

Linkovi na web stranice treće strane:

Web sadržaj na internetskoj stranici www.ursic.si.  može sadržavati poveznicu na web stranice trećih pružatelja usluga koji imaju vlastitu sigurnosnu politiku. Tvrtka Uršič d.o.o. nema utjecaja na ove politike i ne jamči rad, sigurnost i aktivnosti na web mjestima povezanih pružatelja.

Kontakt

Ako želite dodatna objašnjenja u vezi politike zaštite osobnih podataka u tvrtki Uršič d.o.o., možete nama pisati :

na adresu e-pošte:   info@ursic.si

na adresu sjedište tvrtke:

Uršič d.o.o.
Poslovna cona A 27
SI-4208 Šencur, Slovenija