Za chiabatte in baguette Rheon STRESS FREE®
Serija strojev Rheon V4 STRESS-FREE je namenjena deljenju zelo mehkih, tudi pred-fermentiranih vrst testa, iz katerih oblikujemo različne rustikalne izdelke, ko je primer CIABATTA, BAGUETTE, DROBNO RUSTIKALNO PECIVO ipd.
Na voljo je več modelov različnih zmogljivosti ter različna dodatna oprema za izvedbe, ki najbolje ustrezajo končnemu uporabniku.
Rheon V4 STRESS-FREE® VX 212 TWIN DIVIDER
- Za precizno in nežno deljenje zelo mehkega testa na porcije
- Idealen za deljenje občutljivega, zelo mehkega testa za pripravo ciabatte in podobnih izdelkov, ki ga pripravljamo s pomočjo tradicionalnih indirektnih postopkov ter uporabe predtesta in kislega testa
- Z vgrajenim sistemom za razrez testa Rheon Gravimetric Method®
- Za deljenje testa glede na želeno težo ali želeno dolžino kosa testa
- Možnost 1-redne ali 2-redne proizvodnje
- Razdeljene porcije testa lahko udobno oblikujete ročno
- Na voljo so tudi dodatne enote za avtomatsko oblikovanje okroglih ali podolgovatih izdelkov
- Velika učinkovitost ob izredno majhni porabi prostora
- Primeren za manjše in srednje velike obrate
- Dimenzije osnovnega stroja, brez priključkov: (DxŠxV) = 2.335 mm x 880 mm x 1.840 mm
- Kapaciteta proizvodnje z ozirom na izvedbo, od 400 – 800 kg testa/h

Proizvodnja na stroju Rheon STRESS-FREE® VX 212 TWIN DIVIDER:
Alternativna možnost: Rheon STRESS-FREE® VX 222 TWIN DIVIDER:



Tehnični podatki za Rheon V4 STRESS-FREE® VX 212 TWIN DIVIDER
Model VX 212 400 | 1-redni način dela | 2-redni način dela |
Št. vrst proizvodnje | 1 | 2 |
Kapaciteta v testu, max | 400 kg testa/h | |
Izhodna širina traku testa | 130-150 mm | 65-75 mm |
Področje teže izdelkov | 150-1.200 g | 75-600 g |
Kapaciteta proizvodnje, max | 1.200 kos/h | 2.400 kos/h |
Model VX 212 800 | 1-redni način dela | 2-redni način dela |
Št. vrst proizvodnje | 1 | 2 |
Kapaciteta v testu, max | 800 kg testa/h | |
Izhodna širina traku testa | 130-150 mm | 65-75 mm |
Področje teže izdelkov | 150-1.200 g | 75-600 g |
Kapaciteta proizvodnje, max | 1.800 kos/h | 3.600 kos/h |