SL
SL EN HR

Kombinirani stroj za oblikovanje kruha in peciva rollfix

Kombinirani stroj za oblikovanje štruc in podolgovatega peciva, kot so kifeljčki, hot-dog štručke, francoski kruh, trakovi za pletenice in podobno.  Stroj je primeren za oblikovanje pšeničnega in mešanega testa, pa tudi precej mehkejšega, rženega testa.

Prav tako je strojem možno testo zvaljati, kot na primer listnato ali kvašeno listnato testo, kvašeno testo za potice, testo za kekse, rezance, zavitke in podobno, kar pride prav v vsaki pekarni.

  • Upravljanje: mehansko, s pomočjo ročice in pedala
  • Področje teže oblikovanja: od 50 g do 3.500 g
  • Kapaciteta valjanja testa: do 5 kg testa/šaržo
  • Širina transporterjev: 650 mm

Opcija: posebna deska za oblikovanje trakov za preste

rollfix

Enostaven in udoben za uporabo, vendar izredno natančen pri delu ter zelo robustno izdelan, z možnostjo oblikovanja na zaključek ali “šlus“, ki pri izdelkih, kot so štruce, daje vtis ročnega oblikovanja.

Upravljanje  stroja hitro razume in  osvoji prav vsak. Zasnovan je tako, da testo med obdelavo na stroju ves čas vidimo. Oblikovan izdelek iz stroja izstopa na strani, kjer se neoblikovani kosi testa tudi vstavljajo, zato s strojem lahko dela samo ena oseba.

Zaščitni pokrov zagotavlja največjo varnost pri delu ter v primeru najmanjšega dviga zaščite, v trenutku izključi stroj.

wk2
wk3
wk4

Imate vprašanje? *Strinjam se, da podjetje Uršič d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila ursic@ursic.si