SL
SL EN HR

Linija za pripravo traku testa Multiline

Kompaktna linija za pripravo kontinuirnega traku testa različnih vrst, za proizvodnjo najrazličnejših pekarskih izdelkov.

Ne glede na to, katero vrsto testa proizvajamo, naj si bo listnato ali kvašeno listnato testo, kvašeno testo na osnovi pšenične ali mešane moke, testo za proizvodnjo  keksov, linija zagotavlja visoko kakovostno obdelavo po celotni dolžini traku testa.

Linija za pripravo traku testa Multiline

1-Multiline-dough-feeding
2-Multiline-calibrating-head
3-Multiline-satellite-head
4-Multiline-cross-roller
5-Multiline-longitudinal-cut
6-Multiline-trnasfer-roller

Linija MULTILINE, v izvedbi s satelitno glavo, prečnim valjarjem in kalibrirno glavo: za nežno obdelavo testa, gladko površino traku testa, enakomerno težo izdelkov ter ohranjanje strukture por.

Kapaciteta proizvodnje je od 200 do 800 kilogramov testa na uro. Visoko zmogljiv elektronski nadzorni sistem, zaslon na dotik in možnost programiranja do 100 programov, omogoča uporabniku prijazno upravljanje.

Linija za pripravo traku testa MULTILINE, je idealna za proizvodnjo testa različnih vrst in direktno polnjenje linije za oblikovanje končnih izdelkov, MULTICUT. Kombinacija linij MULTILINE – MULTICUT uporabniku omogoča, da naredi praktično vse, kar želi: fino pecivo iz listnatega ali kvašenega listnatega testa, francoske rogličke, fino pecivo iz kvašenega testa, specialne kruhe in pekovsko pecivo, kot na primer ciabatto, baget, rustikalno pecivo, kifeljčke, slanike in podobno kvašeno pekovsko pecivo.

Multiline z linijo za oblikovanje finega peciva in polnjenih francoskih rogljičkov Multicut
Multiline z linijo za oblikovanje finega peciva in polnjenih francoskih rogljičkov Multicut

Imate vprašanje? *Strinjam se, da podjetje Uršič d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila ursic@ursic.si