SL
SL EN HR

Rheon ENCRUSTING

Princip oblikovanja s stroji Rheon Encrusting , temelji na uvijanju in zapiranju  enega materiala v drugega.

Osnovni izdelek stroja Rheon Encrusting Cornucopia , je zaprta ali odprta kroglica oziroma  svaljek, sestavljen iz dveh koncentričnih slojev. Zunanji sloj je testo, sladka ali pikantna masa oziroma  zmes.

 

.

Poleg kroglic, bombetk , cmokov ter svajkov, s pomočjo strojev Rheon ENCRUSTING, oblikujemo tudi izdelke v obliki ploščic, paličic, štručk, kekse različnih oblik in struktur, cookije, mini tortice, brownije, praline, pa tudi hamburgerje, pleskavice, mini pizze, hot-dog in še in še, odvisno od področja, kjer ustvarjamo.

Izbira surovin, ki jih lahko pri tem uporabimo, je izredno pestra.

Oblikujemo lahko:

  • testo na osnovi, krompirja, riža, koruze, zdroba in drugih  vrst moke
  • kvašeno testo, krhko testo, testo, ki vsebuje majhne koščke čokolade, sadja,…
  • mesne, ribje, in zelenjavne mešanice ter mase
  • različne sladke mase na osnovi čokolade, marcipana, mlečnih izdelkov,…

Več o tehnologiji Rheon Encrusting, lahko preberete: TUKAJ.