SL
SL HR

Profesionalna oprema RHEON

Vrhunska sodobna tehnologija iz dežele vzhajajočega sonca, za profesionalno uporabo v:

 

  • pekarna in slaščičarnah
  • pekarski in konditorski industriji
  • obratih za proizvodnjo gotovih jedi
  • gastronomiji

  • Rheon ENCRUSTING,
    stroji za oblikovanje izdelkov na principu uvijanja in zapiranju  enega materiala v drugega. Izdelek je zaprta ali odprta kroglica oziroma  svaljek, sestavljen iz dveh ali treh koncentričnih slojev. Zunanji sloj je testo, sladka ali pikantna masa oziroma  zmes. Notranji sloj je poljuben nadev.
  • Rheon V4 STRESS FREE®
    vrhunski sistemi za enakomerno deljenje zelo mehkih vrst testa za proizvodnjo rustikalnih pekarskih izdelkov , kot na primer ciabatta, baget, ipd.
  • Rheon V 4 LINE
    kompletne linije za proizvodnjo pekarskih in slaščičarskih izdelkov:  TRADICIONALNI KRUHI IN PECIVO, BAGUETTE, PIZZA, FINO PECIVO, CROISSANT.