SL
SL HR

Linija za oblikovanje kruha in peciva Glimek FBL 180

Glimek FBL 180 linija,

zasnovana za kontinuirano proizvodnjo kruha iz testa različnih tipov in konsistence.

  • Uporabniku prijazna, fleksibilna in varčna, primerna za manjše in srednje velike pekarne.
  • Kapaciteta proizvodnje: do 1.800 kos/h
  • Področje teže testa: od  100 g do 1.500 g
  • Učinkovita in avtomatizirana proizvodnja ob majhni porabi prostora.

POSTAVITEV LINIJE FBL 180:

  • Batno vakuumski stroj za deljenje in okroglo oblikovanje testa SD-180.
  • Stroj za okroglo oblikovanje testa CR-360.
  • Intermedialna fermentacijska komora IPP-6/22.
  • Stroj za oblikovanje podolgovatega peciva in štruc MO 300.

Glimek FBL180 - linija za proizvodnjo kruha

Informativna dimenzijska skica postavitve linije GLIMEK FBL 180:

Stroji in linije za oblikovanje kruha in peciva Glime-Glim-FBL180-02

Sestavljena je iz naslednjih elementov:

SD-180, stroj za avtomatsko deljenje testa

SD-180 – avtomatski delilnik testa-01

Glimek avtomatski delilni stroj SD 180 s tihim obratovanjem, primeren za deljenje večine vrst testa.

  • Področje deljenja: od 120 do 1.600 g/kos, 2-komorna izvedba.
  • Kapaciteta: 750 – 1.800 kosov/h.
  • Nastavljiva hitrost deljenja.
  • 90-litrski vsipni lijak iz nerjavečega jekla (~ 63 kg testa).
  • Opcijsko glede na zahteve testa in način dela: vsipni lijak 225-L (~ 150 kg testa), posipalec moke, teflonizirana izvedba vsipnega lijaka, naoljevanje vsipnega lijaka, naoljevanje izhodnega traku.

Več o stroju za deljenje testa SD-180 si lahko ogledate TUKAJ.

CR-360, stroj za okroglo oblikovanje testa, stožec

CR-360 – naprava za okroglo oblikovanje testa, stožec-01

Stroj za okroglo oblikovanje testa Glimek CR360 (stožec), zelo prilagodljiv in primeren za oblikovanje večine vrst testa.

  • Kapaciteta: 3.000 do 4.000 kos/h, glede na težo izdelka ter konsistenco testa.
  • Področje oblikovanja:  od 30 g do 1.800 g.
  • Oblikovalni konus s premazom proti lepljenju.
  • Vstopna pozicija testa v oblikovalni kanal, glede na potrebe oblikovanja.
  • Izhodna drča.
  • Opcijsko glede na zahteve testa in način dela: posipalec moke, sistem za naoljevanje, enota za pihanje vročega in hladnega zraka,
    regulacija hitrosti konusa.

IPP-6/22, intermedialna komora za počivanje testa

IPP-6-22 – intermedialna komora za počivanje testa-01

Intermedialna komora IPP, z modularno zasnovo in tihim obratovanjem.

  • Možne izvedbe za 6, 8 ali 10 košaric v vrsti (na nosilcu), za 132 do max. 940 efektivnih košaric.
  • Za področje teže testa: od 100 – 1.500 g.
  • Zaprt koncept preprečuje izsuševanje izdelkov.
  • Pogonski motor z osjo, brez verige ali jermena.
  • Elektro omarica za priklop ostalih naprav iz oblikovalne linije za kruh.
  • Primer izvedbe komore v liniji:
    Število košaric v vrsti: 8; število vrst: 78.
    Število aktivnih košaric: 8 x 78 = 624.
    Čas fermentacije pri 1.800 kos/h = 624/(1.800 x 60) = 20,2 min.

MO-300, stroj za oblikovanje podolgovatega peciva in štruc

MO-300 – stroj za vzdolžno oblikovanje testa-01
Glimek MO300, stroj  za oblikovanje podolgovatega peciva, bageta,  štruc in podobnih izdelkov, z enoto za pozicioniranje kosov testa na vstopni strani.
  • Kapaciteta: do 3.000 kos/h
  • Področje oblikovanja: 30 – 1.800 g
  • Dva para nastavljivih oblikovalnih  valjev, širine 400 mm.
  • Oblikovalna deska dimenzije  650 x 1100 mm, z dvojnim  V-profilom, za nežno in učinkovito oblikovanje.
  • Opcijsko: nastavljiva stranska vodila, elektro-mehanski pomik oblikovalne deske.

Imate vprašanje?



 *Strinjam se, da podjetje Uršič d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila ursic@ursic.si