SL
SL HR

Electrolux Professional Thermaline kotli za kuhanje in dušenje

Temperatura kuhanja: 25° in 110°C

Modeli:

  • stacionarni ali nagibni modeli
  • na elektriko ali plin
  • okrogli ali štirikotni modeli
  • kuhanje pod pritiskom

Lastnosti:

  • Hitro indirektno segrevanje; posoda z dvojno steno (toplotni plašč), z vodo in paro pod pritiskom 1,5 bar. Varnostni termostat ščiti pred nizkim nivojem vode v dvojnem plašču.
  • Zaprt sistem, ki ne potrebuje dodatnega priključka na vodo in ne zahteva veliko vzdrževanja.
  • 7 cm hladna cona, z nižjo temperaturo ob zgornjem robu kotla. Manjša nevarnost opeklin.
  • Mogoča 100% napolnitev kotla (z upoštevanjem 7 cm hladne cone).
  • Robustna konstrukcija, kotel narejen iz enega kosa, nerjaveče jeklo: AISI316L (DIN 1.14435), vzdržljiv material, odporen proti kislini in koroziji.
  • Oblika kotla (štirikoten ali okrogel) omogoča enakomerno razporeditev toplote in mešanje. Temperaturni  senzor je na najnižji točki, zaradi česar lahko v kotlu pripravljamo tudi manjše količine hrane.
  • Nastavek za izpust, z zapiralom.
  • Prekucni modeli: posodo lahko prekucnemo za več kot 90°, da jo lahko popolnoma izpraznimo in očistimo.
  • Elektronska regulacija motorja za nagibanje, za enostavno praznjenje, preprečevanje polivanja ter čiščenje.
  • Opcija: mešalo s 3 funkcijami mešanja: mešanje v eni smeri, mešanje v dveh smereh s 4 sekundno pavzo ali mešanje v dveh smereh s 16 sekundno pavzo.
  • Možnost kuhanja pod pritiskom (hermetično zaprto kuhanje v nasičeni pari, pod pritiskom 0,45 bar, krajši čas kuhanja v primerjavi s klasičnim načinom, večja hranilna vrednost kuhane hrane (vsebnost mineralov, vitaminov).
  • 3-stopenjsko varnostno zapiralo, za preprečevanje odpiranja pokrova, med kuhanjem, ko je sistem pod pritiskom.
  • Varnostni ventil za odvajanje pare, med kuhanjem
  • Avtomatsko znižanje pritiska, s kondenzacijo pare, ob zaključku kuhanja.
  • Upravljanje: zaslon na dotik – z možnostjo shranjevanja do 1000 programov koračnega kuhanja (do 15 korakov v programu).

Electrolux Professional Thermaline kotli za kuhanje in dušenje

Vsi modeli so opremljeni z vodoodoprnim ekranom na dotik.
Vsi modeli so opremljeni z vodoodoprnim ekranom na dotik.
boil-pan-izd

Tehnični podatki za STACIONARNE PRAVOKOTNE MODELE:

Kapaciteta 80 L * 200 L 300 L 400 L
Temperatura min/max 25 – 110°C 25 – 110°C 25 – 110°C 25 – 110°C
Površina za kuho 380 x 550 mm 680 x 550 mm 1080 x 550 mm 1380 x 550 mm
Not. višina posode** 460 mm 568 mm 568 mm 568 mm
El. moč 18,2 kW 30,2 kW 36,2 kW 48,2 kW
El. moč (na paro) 0,3 kW 0,3 kW 0,3 kW 0,3 kW

*ni na voljo pri modelih za kuhanje pod pritiskom
**do odtoka/pipe

Tehnični podatki za STACIONARNE OKROGLE MODELE:

Kapaciteta 60 L 100 L 150 L
Temperatura min/max 25 – 110°C 25 – 110°C 25 – 110°C
El. moč 12,2 kW 18,2 kW 24,2 kW
El. moč (na paro, brez mešala) 0,3 kW 0,3 kW 0,3 kW
El. moč (na paro, z mešalom) 0,4 kW 0,6 kW 0,6 kW

Tehnični podatki za MODELE Z NAGIBANJEM POSODE:

Kapaciteta 60 L 100 L 150 L 200 L 300 L 400 L 500 L
Temperatura min/max 25 – 110°C 25 – 110°C 25 – 110°C 25 – 110°C 25 – 110°C 25 – 110°C 25 – 110°C
El. moč (brez mešala) 12,2 kW 18,2 kW 24,2 kW 30,2 kW 36,2 kW 48,2 kW 48,2 kW
El. moč (z mešalom) 12,5 kW 18,5 kW 24,6 kW 30,6 kW 36,6 kW 48,6 kW 48,6 kW
El. moč (na paro, brez mešala) 0,2 kW 0,2 kW 0,2 kW 0,2 kW 0,2 kW 0,2 kW 0,2 kW
El. moč (na paro, z mešalom) 0,5 kW 0,6 kW 0,6 kW 0,6 kW 0,6 kW 0,6 kW 0,6 kW

Imate vprašanje?



 *Strinjam se, da podjetje Uršič d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila ursic@ursic.si