HR
SL HR

Ciklotermičke etažne peći

Električne etažne peči so univerzalne za uporabo v pekarni, slaščičarni, piceriji, večji kuhinji ali na prodajnem mestu.

Kadar želite svojim kupcem ali gostom ponuditi  izdelke,  ki imajo karakter domače peke, je električna etažna peč prava izbira. Klasičen način peke na temperaturno odporni kamniti plošči in v mirni atmosferi, daje pečenim izdelkom okus, vonj in izgled, kot da so pečeni v krušni peči.

Umestite jo lahko v vsak prostor, saj je na voljo velika izbira modelov, ki se med seboj razlikujejo po številu in velikosti etaž.  Z dodatno vzhajalno komoro, ki je nameščena kot podstavek peči ali pa predstavlja ločeno enoto za voziček, poskrbite za ustrezno klimo za vzhajanje kvašenih  izdelkov.

Električne peči, so v primerjavi z etažnimi pečmi, z ogrevanjem na kurilno olje ali plin, enostavne za montažo in fleksibilne pri uporabi. So tihe pri delovanju. Stroški vzdrževanja so nižji, ker odpade strošek namestitve dimnikov ter vzdrževanje gorilnika.

Modularni sistem omogoča, da dodatno etaž lahko dodate tudi naknadno, glede na zahtevo po povečanju proizvodnje.

Vsaka etaža predstavlja samostojno peč, z lastnim ogrevanjem in regulacijo. Istočasno lahko pečete kruh, pecivo in slaščičarske izdelke,…

Posamezno etažo, po potrebi, vključite ali izključite, neodvisno od ostalih etaž. Pri tem prihranite energijo, ker ne ogrevate celotne peči, če ni potrebno.

Sodobne etažne peči so opremljene s programskim ali računalniškim upravljanjem. V tem primeru peka poteka popolnoma avtomatsko. Vstavite programe peke, določite čas vklopa peči, da je peč ogreta in pripravljena za peko, v trenutku ko pridemo na delo.  Delovanje peči lahko spremljate celo na daljavo

V primeru, da želite klasičen način peke in ročne nastavitve časa, temperature in dodajanja pare, so na voljo modeli s klasično,  analogno regulacijo.