Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Beležite  porabo vode, elektrike, plina ali kurilnega olja in prihranite. 

Spremljanje porabe energije in vode, na dnevni / mesečni / letni ravni,  vam pomaga pri načrtovanju stroškov  in  optimiziranju proizvodnje. 

Porabo lahko spremljate direktno na ekranu   IQ TOUCH , kjer  v vsakem trenutku  dobite  informacijo o tem,  kdaj in koliko vode, elektrike, plina  ali kurilnega olja ste porabili.  Na podlagi teh informacij  in načina peke, ki ga imate v vaši pekarni, vam  sistem  izračuna prihodnjo porabo in stroške ter predlaga  optimizacijo peke za večje prihranke. 

Podatki o porabi  vode in energije se  konstantno beležijo, ENERGY MANAGER  zagotavlja podatke , ki so   v skladu   s standardi ISO 50001. 

 

         

 

TUKAJ

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >