Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Unikatna kombinacija sevanja toplote in kroženja zraka (konvekcije), v etažni peči.

Funkcija W-TURBO združuje prednosti dveh oblik prenosa toplote; mirujočo pečno atmosfero, v gibanje spravijo obtočni ventilatorji. Rezultat tega je edinstvena kombinacija sevalne toplote in konvekcije (kroženje zraka).
S tem privarčujete z energijo in časom ter pridobite pri kvaliteti in raznolikosti pekovskih izdelkov.

w turbo shema

Izboljšana kvaliteta pečenja:

  • Enakomerna skorja, boljša hrustljavost, bolj sočna sredica in podaljšana svežina izdelkov
  • Optimalna peka vseh izdelkov
  • Enakomerna  porazdelitev toplote in povečana kakovost pečenih izdelkov

Povečana raznolikost izdelkov:

  • W-TURBO se lahko aktivira preko računalniškega nadzora, za vsako posamezno etažo
  • Hkrati lahko pečemo različne pekovske izdelke (npr. bolj zapečene in manj zapečene izdelke hkrati)

Manjša poraba energije in prihranek časa:

  • Izboljšan prenos toplote omogoča optimalno izrabo energije
  • Kombinacija z ICT tehnologijo (infrardeča keramična tehnologija) omogoča še dodatno izboljšan proces prenosa toplote: izdelki, pečeni na ta način, so neprekosljivi tako v kakovosti kot tudi svežini - hkrati pa pridobite na večji energetski učinkovitosti

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >