Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Rheon CORNUCOPIA KN551

KN551

Priročen stroj za inkrustiranje in dekoriranje v proizvodnji:
- gotovih jedi
- slanih in sladkih prigrizkov
- različnih slaščičarskih izdelkov.

Zmogljiv, prilagodljiv, uporaben in zanesljiv pomočnik v različnih segmentih živilske panoge: pekarstvo, slaščičarstvo, priprava gotove hrane, mesni izdelki, mlečni izdelki, HO-RE-CA.

Primeren za manjše in srednje velike proizvodne obrate kot tudi industrijo.

Individualna izvedba glede na specifične zahteve kupca.

Lastnosti KN 551:

  • do 100 kosov/min, glede na dimenzije/vrsto izdelka
  • različne oblike, dimenzije in teže izdelkov v območju 10 – 300 g
  • za polnjene izdelke z enim ali dvema polniloma,
  • možnost polnjenja celih kosov (sadje, jajce, hrenovka,…)
  • možnost obdelave različnih vrst testa in mas za pekarske in slaščičarske izdelke
  • oblikovanje izdelkov iz mesnih mas
  • obdelava čokoladnih mas, sladoleda,...
  • velik izbor dodatnih orodij in naprav za individualne zahteve
  • higienična izvedba, enostavno in temeljito čiščenje
  • uporabniku prijazno upravljanje stroja
  • majhna poraba prostora

RH 1

RH 2 en



PRIMERI IZDELKOV:
(poiščite izdelke, ki bi jih radi izdelovali in nas pokličite za rešitev)

1__Encrusting naprave (KN)


1.1 Slaščice

C00


1.2. Slani in sladki prigrizki

B00

 


1.3 Gotove jedi

PP00

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >