Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

ROLLFIX valjanje in oblikovanje testa

Stroj za valjanje vseh vrst testa ter za oblikovanje štruc in različnega podolgovatega peciva kot so dolgih izdelkov kot štručke, francoski kruh, kifeljčki, trakovi za pletenice,…

Preberi več

Stroj za valjanje različnih vrst testa (kvašeno, listnato, kvašeno listnato, testo za kekse,..) in za pripravo traku in blokov testa.

Preberi več

Stroj za valjanje vseh vrst testa in pripravo blokov testa, z računalniškim upravljanjem, avtomatskim posipanjem moke in avtomatskim navijanjem traku testa na valj.

Preberi več

Kombinirani stroj za valjanje vseh vrst testa ter za oblikovanje štruc in različnega podolgovatega peciva, kot so kifeljčki, hot dog štručke, francoski kruh, trakovi za pletenice in podobno.

Preberi več

Stroj za valjanje vseh vrst testa in pripravo blokov testa do 20 kg, z računalniško regulacijo in upravljanjem preko zaslona na dotik. Njegova posebnost je priprava tankega testa do debeline 0,3 mm.

Preberi več

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >