Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Vzdolžni ali prečni žlebovi 

Tip pladnjev  Master A : s premazom ali brez 

 

Pladnji za baguette 600 x 400 mm

  • Aluminij – debelina 1,15 mm
  • Luknjičasti, 1,8 mm
  • 5 žlebov vzdožno ( širina 60 mm x globina 25 mm), dolžina kanala 60 cm
  • 8 žlebov prečno (širina 60 mm x globina  25 mm), dolžina kanala 40 cm
  • Zaokrožen okvir
  • Brez premaza /s premazom

Pladnji za baguette 650 x 530 mm

  • Aluminij – debelina 1,15 mm
  • Luknjičasti, 1,8 mm
  • 6 žlebov vzdožno ( širina 60 mm x globina 25 mm), dolžina kanala 65 cm
  • 8 žlebov prečno (širina 60 mm x globina  25 mm), dolžina kanala 53 cm
  • Zaokrožen okvir
  • Brez premaza /s premazom

Pladnji za baguette 780 x 580 mm

  • Aluminij – debelina 1,15 mm
  • Luknjičasti, 1,8 mm
  • 7 žlebov vzdožno ( širina 60 mm x globina 25 mm), dolžina kanala 78 cm
  • 9 žlebov prečno (širina 60 mm x globina  25 mm), dolžina kanala 58 cm
  • Zaokrožen okvir
  • Brez premaza /s premazom

Pladnji za baguette 600 x 800 mm

  • Aluminij – debelina 1,15 mm
  • Luknjičasti, 1,8 m
  • 8 žlebov vzdožno ( širina 60 mm x globina 25 mm), dolžina kanala 80 cm
  • 9 žlebov prečno ( širina 60mm x globina 25 mm), dolžina kanala 60 cm
  • Zaokrožen okvir
  • Brez premaza / s premazom

 

 Pladnji za baguette 980 x 580 mm

  • Aluminij – debelina 1,15 mm
  • Luknjičasti, 1,8 m
  • 7 žlebov vzdožno ( širina 60 mm x globina 25 mm), dolžina kanala 98 cm
  • 12 žlebov prečno ( širina 60mm x globina 25 mm), dolžina kanala 58 cm
  • Zaokrožen okvir
  • Brez premaza /s premazom
  • Tip pladnjev  s premazom ali brez 

 

Tip pladnjev  Master A,  s  stabilnim okvirjem

Pladnji s premazom ali brez

 

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >