Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Mini make-up inija za oblikovanje različnih oblik peciva iz različnih vrst testa:

listnatega in kvašenega listnatega testa, kvašenega testa za pecivo, podloge za pizzo ter tudi krhkega testa za izdelke tipa keksi in drugo.

easyline naslovka

Linija je namenjena delno avtomatizirani proizvodnji finega peciva v manjših in srednje velikih pekarskih, slaščičarskih delavnicah ter povsod tam, kjer z ročno proizvodnjo ne moremo več zagotavljati ekonomične proizvodnje.

Izvedba linije je modularna - začnemo z minimalno potrebno dodatno opremo, orodja in naprave pa nato dodajamo postopoma, v skladu s širitvijo asortimana proizvodnje. Primeri izdelkov, ki jih ob ustrezni izbiri orodja lahko izdelujemo na liniji :

 

1__Žepki, zavitki, blazinice

1 1

2__Polžki, gnezda, potice, štrukeljčki

2 1

 

3__Podloge za pizzo

3 1

4__Posebni izdelki

4 1

5__Snack

5 1

6__Keksi, figure

6 1

Primer postavitve:

Priprava testa s strojem za valjanje testa  + mini linija v izvedbi:

  • kalibrirna glava za sprejem pripravljenega traku testa
  • okvir za rezalne in dekorirne valje
  • naprava za vlaženje testa
  • dozator za nadeve orodje za oblikovanje zavitka
  • giljotina za prečno sekanje in izsekovanje izdelkov
  • dodatni transporter za ročno finalizacijo izdelkov 
  • ročni prevzem oblikovanih izdelkov

easyline 1

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >