Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Mini linija za oblikovanje nepolnjenih in polnjenih francoskih rogljičkov, kifeljčkov, štručk iz različnih vrst testa, slanikov, mini bageta in podobnega zavitega peciva.

ctr

Primeri postavitev:

1__Priprava testa s strojem za valjanje testa in oblikovanje za rogljičke 

ctr1
(dimenzije so zgolj informativne)

ctr1 izd



2__Priprava testa s strojem za valjanje testa, oblikovnaje z linijo za rogljičke z zavijalcem za nepolnjene in polnjene izdelke ter dodatno delovno mizo za ročno oblikovanje izdelkov.

ctr2

(dimenzije so zgolj informativne)

 ctr2 izdelki

 

 

 

 

 

 

3__Priprava testa s strojem za valjanje testa, oblikovanje z linijo za nepolnjene in polnjene mini, midi in maxi rogljičke.

ctr3

(dimenzije so zgolj informativne)

 ctr3 izdelki

4__Linija za nepolnjene mini do maxi rogljičke ter polnjene maxi rogljičke 

 ctr4

ctr4 izd

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >